Služby pro kupující

Rozhodli jste se pro koupi nemovitosti v Táboře nebo v blízkém okolí? Nebo třeba v Praze? Zvažujete, že si pořídíte byt, nebo přemýšlíte o domě? Co třeba pozemek? Počítejte s tím, že s koupi nemovitosti můžou přijít jistá rizika a starosti?  Někdy nemusí být nezanedbatelná. Aby se dalo riziku, že nekoupíte zrovna právě vy nejlépe předejít, musíte mít o kupované nemovitosti relevantní a věrohodné informace z více zdrojů. Víte, z jakých zdrojů informace čerpat? Umíte posoudit technický stav a zacílit na eventuální skryté vady? Víte vše o postupu a potřebných náležitostech spojených s koupí nemovitosti? Nechcete udělat chybu pořízením nepovedené nemovitosti? Otázek kolem koupě nemovitosti není vůbec málo.

Důležité je zjištění, zda nemovitost, kterou jste si vybrali, není nadhodnocená. Dalším podstatnou skutečností je faktický stav nemovitosti. U těch větších, jako např. dům, je posouzení stavu složitější. Obzvlášť, když jde o nemovitost určenou k rekonstrukci. Tady vám nepomůže žádný architekt. Na toho máte zatím času dost. Teď potřebujete dobrého zedníka, resp. stavebníka, který rozumí své práci. Ten vám stav nemovitosti posoudí nejlépe. A fundovaně.

Zjištění, že na nemovitosti váznou nějaké právní vady, např. v podobě plomby, služebností, zástavního práva, předkupního práva, práva nájmu nebo dokonce exekucí, je pro slabší povahy infarktovou situací. Zvláště pak, když už jste ukvapeně zaplatili nějakou zálohu na kupní cenu.   Nepříjemné je také dodatečné zjištění, že na adrese nemovitosti mají sídlo nějaké firmy, nebo jsou zde přihlášené k trvalému pobytu fyzické osoby. Vím, jak tomu všemu nepříjemnému a nechtěnému zavčasu předejít. 

Máte zkušenosti s bezpečným uložením vašich finančních prostředků před tím, než proběhne převod nemovitosti?

Pokud nemáte zcela jasno, nebojte se mě oslovit. S obchodováním s nemovitostmi se pojí řada úskalí, proto vám nabízím vstřícný, osobní a férový přístup. Mým cílem je, aby byl každý klient s mou prací maximálně spokojený a mohl mě doporučit svým přátelům a známým.

Jsem připravený vám poskytnout pomoc a navrhnout nejvhodnější řešení situace. Konzultace poskytuji jak pro kupující, tak i pro prodávající.

Aktivní vyhledávíní nemovitostí pro klienta

Co všechno zajišťuji?

  • přesně s klientem specifikujeme parametry dané nemovitosti
  • v případě potřeby poradím s financováním
  • vyhledávám ze všech dostupných zdrojů, databází, u ostatních realitních kanceláří a ze soukromé inzerce
  • zašlu seznam pečlivě vytipovaných nemovitostí
  • klient mi sdělí, o které nemovitosti má zájem
  • zjistím, zda je nemovitost stále aktuálně k prodeji a domlouváme s klientem prohlídku
  • při prohlídce pomůžu kontrolovat technický stav nemovitosti a analyzuji výši nabízené ceny
  • pokud se klient rozhodne nemovitost koupit, dozoruji celý proces převodu nemovitosti včetně právních náležitostí
  • pokud klient nemovitost nekoupí, upravím specifikaci na základě poznatků z absolvovaných prohlídek a pokračuji ve vyhledávání

Pro koho je tato služba vhodná?

  • pro zaneprázdněné klienty, kteří nemají čas si aktivně hledat nemovitost sami
  • pro ty, kteří bydlí daleko od místa požadované nemovitosti a neznají místní trh
  • pro všechny klienty, kteří potřebují odborný dozor a profesionální péči po celou dobu procesu vyhledávání nemovitosti

Login

Register

terms & conditions